Find Your Future Dream Home

Shërbime të Pasurive të Patundshme

Gjeni pronen tuaj

Eksploroni Qytetet

Pse Të Na zgjidhni

Gjeni Shtëpinë Tuaj Te Ëndrrave

Zbuloni shtëpinë perfekte në mes listave tona.

Agjentë me Përvojë

Besojeni agjentëve tanë të njohur për t'ju udhëzuar gjatë procesit.

Bleni ose Porosini Shtëpi

Zgjidhni nga shtëpitë në dispozicion ose kërkoni një porosi të personalizuar.

Shisni Pronën Tuaj

Lejoni që ne t'ju ndihmojmë të shfaqni pronën tuaj tek blerësit potencial.
Ekskluzive

Mundësitë e Shitjes së Hoteleve

Eksploroni hotele me 3 yje në Barcelonë dhe Kosta Brava me klientë të krijuar - Porta juaj për një investim fitimprurës dhe të sigurt

Jemi të lumtur që na jepet mundësia për herë të parë të ofrojmë shërbimin e shitjeve të hoteleve, duke filluar nga 3 yje në Barcelonë dhe Costa Brava.

Hoteleria është në funksion dhe ka një klientelë të ndërtuar disa vite me kontrata me tour operator për vitet në vazhdim, duke siguruar kështu qetësinë dhe stabilitetin e një biznesi të pa ndërprerë dhe të fitueshëm.

Për shkak të kërkesës së pronarëve dhe investitorëve për mospublikimin e imazheve dhe të dhënave, ne nuk i publikojmë ato. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi të na kontaktoni përmes emailit dhe telefonit, kështu që të mund t'ju dërgojmë të gjitha të dhënat e hoteleve, duke përfshirë foto, planimetri dhe çdo informacion tjetër që mund të jetë i nevojshëm për ta bërë njohjen e duhur.

Çfarë po kërkoni?

Ofrojm shërbimet më të mira të pasurive të patundshme.

Efikasitet Energjitik

Shtëpi te Mobiluara

Hapësira Komunitare

Potencial Investimi

Si funksionon

Ndiq hapat e thjeshtë

Choose An Apartament 01

Zgjidhni një apartament

Gjeni shtëpinë tuaj ideale nga gama jonë e apartamenteve.
Contact Us 02

Na Kontaktoni

Merrni kontakt me ne për të filluar procesin e blerjes.
Take A Tour 03

Bëni një tur

Eksploroni apartamentin tuaj të zgjedhur përmes turit virtual ose në person.
Take Your Keys 04

Merrni çelësat tuaj

Finalize the purchase and receive the keys to your new home.
Let’s Find out

Si funksionon

Watch how
listing works
Don’t hesitate, contact us for better business. Start a New Listing
Our Blog Posts

Latest News & Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, cibo mundi ea duo, vim exerci phaedrum
sqSQ
Start Chat
Welcome to Tilosofi Home 👋
How can we help you today?